جستجو
Close this search box.

رسیور بدون دیش استارست و ایکس کروزر ۴k

دسترسی سریع به بخش مورد نظر
خرید رسیور 2022

قیمت رسیور فورکی ۴k یا ( اولترا اچ دی Ultra HD ) فول اچ دی full hd برند استارست و ایکس کروزر و مدیا استار و استار ترک و ایکون ایرون پرو و پرمیوم  که همگی دارای مشخصات متنوعی هستند .

مارک های خوب بازار ایران در رسیور فورکی uhd 

 دستگاه ماهواره خوب در بازار ما با قیمت مناسب در برندهای استارست و ایکس کروزر و ایکون icon و پرمیوم و مدیا استار هستند و خدمات و بروز رسانی های دقیق و منظمی دارند که فرد بعد از خرید می تواند از بروز رسانی انلاین سرور دستگاه قرار داده می شود استفاده کند ( بدون نیاز به داشتن دانش فنی به صورت انلاین قابل استفاده میباشد و یا بدون دیش می توان شبکه ماهواره ای را تماشا کرد ) تمام شرکتهای تولید کننده تجهیزات ماهواره ای در مدلهای اقتصادی و میانی و حرفه ای محصولات خود را دسته بندی می کنند و هر فردی که از هر برندی خرید می کند باید متناسب با نیاز خود بهترین مدلی که نیاز شخص را تامین میکند انتخاب کند که برای انتخاب درست در ادامه مقایسه این محصولات را قرار می دهیم و در قسمت فروشگاه سایت نیز هر کدام جدا ویژگی دستگاه ماهواره نسل جدید ۴k  و فول اچدی و سال ساخت آنها را توضیح داده ایم. ( مدل و مشخصات رسیور ۴k و فول اچدی های تولید جدید متفاوت هستند ).

رسیور بدون دیش چیست ؟

رسیور ماهواره بدون دیش در واقع دستگاه ماهواره جدید که با اینترنت بدون نیاز به دیش و بدون پارازیت شبکه های ماهواره ای را دریافت میکند و هم با استفاده از دیش قادر به دریافت ماهواره میباشد ، ( یعنی تیونر داخلی برای اتصال سیم ماهواره دارد ).

مصرف اینترنت رسیور بدون نیاز به دیش چقدر است ؟

چقدر اینترنت مورد نیاز هست برای رسیور بدون دیش نکته مهم حجم مصرفی اینترنت در رسیور بدون نیاز به دیش و یا رسیور اینترنتی با توجه به شبکه مورد استفاده و کیفیت شبکه  ( شبکه ۴k و full hd  و sd ) میزان مصرف اینترنتشان یکی نیست . اگر در روز ۱ ساعت رسیور اینترنتی روشن باشد و روی شبکه فول اچ دی باشید معمولا زیر ۱ گیگ مصرف می کند ۶۰۰ مگابایت تا ۸۰۰ مگابایت با توجه به کیفیت شبکه مورد استفاده متفاوته .

سرعت اینترنت مورد نیاز برای رسیور بدون دیش چقدر است ؟

رسیور بدون دیش با توجه به سرعت اینترنت کار میکند و اینترنت مورد نیاز بالای ۲ مگابایت تا ۸ مگابایت بهترین گذینه سرعت اینترنت است .

تماشای ماهواره روی موبایل و تلویزیون هوشمند به چه صورت است ؟

فروشگاه نصاب ماهواره در زمینه خرید اینترنتی رسیور ماهواره فعالیت دارد ، برای کسانی که میخوان حق اشتراک شبکه ماهواره ای را تهیه کنند و یا در مسافرت و محل کار خود نیاز به تماشای شبکه ماهواره دارند و یا به دلیل پارازیت شدید نمی تونن از دیش استفاده کنند ،اکانت مخصوص پکیج های فارسی و ورزشی و … را در دسته بندی های جدا و تفکیک شده برای جلوگیری از حجم اضافی و با توجه به سرعت اینترنت ایران  iptv آی پی تی  وی های اختصاصی را تهیه کرده است که با توجه به نیاز افراد از ۳۰ روز تا ۳۶۵ روز میتوانید خریداری کنید  و به راحتی استفاده کنید ، در این پکیج کامل شبکه های فارسی را روی سرور های ایران قرار داده ایم تا بدون اختلال با گلچین بهترین شبکه های اروپایی بتوانید دسترسی داشته باشید. 

در ادامه میتوانید مشخصات رسیور ها را ملاحضه کنید.

ایا برای رسیور ۴k حتما نیاز هست تلویزیون هم فورکی باشد ؟

رسیور فورکی

قطعا لازم نیست که حتما تلویزیون هم ۴K باشد اما در ایده ال ترین حالت می تواند هر دو کیفیت اولترا اچدی Ultra HD باشند.  کار دستگاه گیرنده دریافت فرکانس است و دکودر یعنی دریافتی را برای تلویزیون ارسال می کند حالا هر مدل تلویزیونی که باشد شما با همان کیفیت قادر خواهید بود دریافت کنید و تصاویر را مشاهده کنید. فرکانسهای فورکی و فول اچدی را دریافت میکند و به مانیتور شما انتقال می دهد و با این دستگاه نسل جدید تمام شبکه ماهواره را دریافت چه کانال UHD و یا SD با تلویزیون تان نیز با همان کیفیتی که دارد تصاویر را می بینید.

photo 2022 05 09 18 01 03 رسیور بدون دیش استارست و ایکس کروزر 4k اخبار سایت

فرق بین رسیور فول اچدی و Ultra HD در چیست؟ آیا ارزش خرید دارند؟

فرق 4k و فول اچدی رسیور

با پیشرفت تکنولوژی ۲۰۲۲ فرستنده و دریافت کننده ماهواره ای همواره در حال تغییر هستند دستگاه دیجیتال ماهواره فول اچدی ساپورت ۱۰۸۰ پیکسل رو دارند و دستگاه های نسل جدید ساپورت ۲۱۶۰ پیکسل رو دارا هستند و هرچه سایز تیوی بیشتر از ۵۰ اینچ باشد برای دریافت بهتر تصاویر باید دستگاه فورکی تهیه کرد ، و یک سری تغیرات انجام شده در رسیورها و تلویزیون برای کاهش هزینه ها ( فرمت جدید پخش فشرده سازی فرمت تصاویر بدون کاهش کیفیت تصاویر ) و بالا بردن کیفیت تصاویر صورت می گیرد و شیب حرکت تغیر یک نسل به نسل بعدی شاید ارام باشد اما خواه ناخواه در حال تغییر ، و پوست اندازی می باشد. تکنولوژی فول اچ دی از ۱۰ سال قبل در حال شکل گیری بود و حالا در حال شکل گیری نسل جدید ۴K با رزولویشن بالاتر. حالا ایا ارزش خرید داره یا نه برای عزیزان باید به این نکته توجه کنید که گیرنده فورکی فقط تنها مزیتشون دریافت شبکه های فول اچ دی و فورکی هست و شبکه های ۴K هم زیاد نیست اما در حال تغیر هستند با بالا بردن عمق رنگ تصاویر ارسالی مانند یک سری شبکه استانی و سراسری جمهوری اسلامی ایران  دیگر با دستگاه ماهواره فول اچدی قادر به دریافت نیست مگر با رسیور فول اچدی ۱۰ بیت رنگ ( به دلیل اختلاف قیمت کم با یک دستگاه اولترا ۴K ارزش خرید ندارد ) یا دستگاه ماهواره فورکی فقط میتوان این شبکه ها را در ماهواره دریافت کرد. یا اون شبکه ها را نگاه نمی کنید یا اگر مهم هستند باید دستگاه را تغیر بدین به تکنولوژی جدید.

به صورت کلی رزولویشن فورکی ۴K و فول اچدی Full HD و اس دی SD به چه صورت است ؟

 

شاید با خود بگویید چرا قیمت خرید گیرنده باهم متفاوت هستند در حالی که کارشان یکی است تا اینجا حق با شماست. اما برای فردی که تلویزیون با سایز ۴۳ اینچ دارد و به ۵۰ اینچ و ۵۵ اینچ تغیر می دهد اگر با همان دستگاه ماهواره بخواهد استفاده کند متوجه تفاوت کیفیت خواهد شد زیرا رزولویشن پخش زمانی که سایز تی وی بزرگ تر می شود کامل به چشم می آید که کیفیت تصویر دستگاه با تی وی یکی نیست و تفاوت را احساس خواهد کرد و متوجه خواهد شد با توجه به پیشرفت شبکه  ماهواره ای و تکنولوژی پخش شبکه ها باید به فکر خرید یک رسیور نسل جدید بود هر چند قیمت هر کدام باهم متفاوت هستند،( قیمت فول اچدی و ۴k 2024 )  اما ارزش خرید دارند و قابلیت هایشان با دستگاه نسل قدیم اصلا یکی نیست. دستگاه ماهواره استارست ۴k و ایکس کروزر ۲۰۲۲ و پرمیوم ۴k و مدیا استار ۲۰۲۲ را پیشنهاد می دهیم زیرا هم کیفیت قابل قبولی دارند و هم قیمت مناسب و کارکرد بسیار عالی.

  • هر رزولوشنی زیر ۷۲۰×۵۷۶ و خود این رزولوشن SD محسوب می شود.
  • ۵۷۶ را استاندارد PAL می نامند که بیشتر در اروپا، و بخش بزرگی از آسیا استفاده می شود.
  • ۴۸۰ را استاندارد NTSC می گویند که در کانادا و امریکا بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
  • اگر این رزولوشن ۱۲۸۰×۷۲۰ باشد آن را HD 
  • اگر ۱۹۲۰×۱۰۸۰ باشد آن را Full HD می نامیم.
  • رزولوشن ۲۰۴۸×۱۰۸۰ را ۲K و رزولوشن ۳۸۴۰×۲۱۶۰ را ۴K یا Ultra HD می نامیم.

فرق بین رسیور نسل جدید اولترا ( ۴K ) با فول اچدی در چیست؟ خرید کدام برند بهتر است؟

دستگاه بدون دیش

شرکتهای سازنده دستگاه ماهواره برای جذب مشتری و هم چنین براورده کردن نیاز بیشتر مشتریان کالای متنوعی را تولید میکنند. دستگاه ماهواره تکنولوژی جدید ۲۰۲۲ اولترا ۴K UHD در ۲ مدل گیرنده دیجیتال ماهواره با سیستم عامل و بدون سیستم عامل را طراحی و تولید کره اند. که طبیعتا قیمت دستگاه با سیستم عامل اندروید گرانتر نسبت به بدون سیستم عامل می باشد و برای شما خرید کدام به صرفه تر است دقیقا باید به نیاز خودتان توجه کنید و مشخصات هر کالا را مطالعه کنید و تصمیم بگیرید با توجه به اختلاف قیمت ۱ تا ۳ میلیون تومانی بین این محصولات خرید کدام برند مناسب شما خواهد بود. در ادامه ارزانترین دستگاه ماهواره ۴K و بهترین مدل و مارک را بیان کرده ایم . قیمت روز محصولات داخل کانال تلگرامی فروشگاه می باشد. 

خرید رسیور

گیرنده ماهواره ۴k اندرویدی چه برندی بخریم؟ بهترین برند و جدید ترین مدل را در زیر اورده ایم.

 

دستگاه ماهواره ۴k را به کسانی که دنبال تکنولوژی جدید هستند حتما پیشنهاد میکنیم اما دوستان قبل خرید دستگاه گیرنده دیجیتال ۴k چند نکته توجه کنند که این دستگاه در مدل و برند متنوعی تولید می شوند و قیمت هر گیرنده ماهواره فورکی با یک مشخصات از یک برند با برند دیگر نزدیک به یک میلیون تومن تا سه میلیون تومن اختلاف قیمت دارند و فقط به مشخصاتی که یک مدل دارد توجه نکنید اول برند تولید کننده بعد مشخصات یک مدل را برسی قرار دهید. بعضی برندها کلا برای چین است ( هم منتاژ هم صاحب برند و این که ۹۸% کالاها وارداتی موجود در کشور غیر چین نداریم ) و بعضی برندها تکنولوژی کره و اروپا و امریکایی زیر نظر صاحب برند با استاندارد همان کشور کره یا المان و … فقط در چین منتاژ می شوند قطعا قیمت یک سانی با تولیدات برند چینی ندارند در حالی که تمام مشخصات یکی هستند ) ، در ادامه خرید بهترین برند دستگاه ماهواره و جدید ترین را اورده ایم زمان خرید کامل مقایسه کنید و بهترین گیرنده دیجیتال sat از نظر قیمت و مشخصات برای خرید را انتخاب کنید. 

 

 

  1.  رسیور جی تی مدیا ( قابل نصب انواع شبکه های بدون دیش به صورت خصوصی )
  2.  استارست ۲۲۰ فورکی ( شبکه بدون دیش اکثر کشورها به جز زبان فارسی )
  3. ایکس کروزر اندرویدی و الترا نسل جدید مدل ۷۸۵ و ۷۱۵  ,  ۵۸۵ پلاس تولید جدید XCRUISER. ( ساپورت انواع شبکه فارسی قابل نصب به صورت جدا )
  4.  خرید و قیمت رسیور فورکی مدیا استار اندروید  زنون 
  5. خرید گیرنده اندرویدی و فورکی اولترا اچ دی مدیا استار فونیکس  ( کارکرد بدون دیش با ساپورت شبکه فارسی )

خرید رسیور بدون دیش چیست؟ چطور کار می کنید؟

خرید گیرنده دیجیتال ماهواره بدون دیش قیمت بالاتری نسبت به دیگر محصولات در عرصه ( ۱۰۸۰P یا ۲۱۶۰P  ) خود دارد . یعنی دستگاه ماهواره نسل جدید چه فول اچ دی و چه ۴K دارای قابلیت کار کردن با اینترنت را دارا هستند و یکی از این قابلیت ها این است که می توانند شبکههای ماهواره ای را بدون دیش با اینترنت پرسرعت ( مانند دیدن فیلم از اینترنت عمل میکنند ) تماشا کرد و با حق اشتراکی که خرید کرده اید یا به صورت رایگان روی رسیور قرار داده اند می توانید از این خدمات استفاده کنید بر ترین برند در این زمینه می توان رسیور ایکون ایرون پرو رو مثال زد که حرفه ای ترین رسیور ماهواره اولترا اچ دی ۴K موجود در ایران است که با اکانت مخصوص خود شرکت اکثر شبکه ماهواره ای دنیا را به صورت رایگان بدون دیش پخش میکند و یک نکته در نظر داشته باشید که این خدمات که بتوانید حق اشتراک را خریداری کنید و بر روی هر رسیوری قابل نصب نیست ،و بعد از نصب دستگاه دچار هنگی خواهد شد پس دقت کنید تمام  گیرنده که ای پی تی وی IPTV رایگان دارند دلیل نمی شود بتوان بدون مشکل iptv  بر روی دستگاه خارج از ان چیزی که به صورت رایگان وجود دارد نصب کرد و بدون مشکل استفاده کرد( چون به صورت انبرد بر روی دستگاه نصب شده است اما شما فایل ایپی تیوی را خریداری می کنید باید بر روی گیرنده نصب شود که خود شامل حجمی خواهد بود از ۱ تا ۱۰ مگابایت و … متفاوت است )

نکته مهم در رابطه با رسیور بدون نیاز به دیش که باید بدانیم چیست؟

رسیور بدون دیش

برای استفاده از رسیور بدون دیش یا ای پی تی وی iptv باید به یک سری نکات که در ادامه اوردیم توجه کرد که دچار مشکل نشوید. اول اینکه دستگاه تماما استاندارد لازمه را ندارد و بیشتر جنبه تبلیغات دارد اما هستند برند و مدلهایی که بسیار کار امد و با قیمت بسیار مناسب می توان خریداری کرد  یا اگر مایل باشید می توانید حق اشتراک ایپی تیوی را جدا گانه تهیه کنید و بر روی موبایل و تلوزوین هوشمند و کامپیوتر و .. نصب کنید و با متصل شدن به اینترنت به راحتی استفاده کنید توضیحات کامل در این زمینه نیز در پیج جدا کامل بیان کرده ایم نحوه خرید و نحوه عمل کرد ان و همچنین حجم مصرفی اینترنت آی پی تی وی . ( در زیر تصویر استفاده از آی پی تیوی را مشاهده میکنید که بر روی موبایل نصب شده است.)

ای پی تی وی بدون دیش

  • توسط این گیرنده ها شما قادر هستید اکثر شبکه های ملی کشور دنیا را تما شا کنید.
  • یک سری شبکه هایی که در آسیا و منطقه کشور مان قادر به دریافت نیست را می توانید در این دستگاه ها تماشا کنید.
  • حتی اگر فرد دارای پارازیت هم باشد می تواند با متصل شدن به اینترنت از شبکه ها بدون اختلال و مشکل خاصی استفاده کند.
  • این مدل گیرنده با استفاده از اینتر نت قادر به دریافت شبکه ماهواره ای هستند و در غیر این صورت کار نخواهد کرد و باید از دیش استفاده شود (ساپورت کامل دیش و بدون دیش را دارند )
  • سرعت اینترنت مورد نیاز در این مدل سیستم  برای دریافت شبکه بدون دیش بالای ۲ مگابایت می باشد.
  • مصرف اینترنت این شبکه بستگی به مدت زمان استفاده از دستگاه و نوع شبکه ( کیفیت شبکه اچ دی باشد یا فول اچ دی یا فورکی ) کاملا متفاوت خواهد بود.
  • برای کسانی که مشکل اینترنت دارند این مدل قابل پیشنهاد نیست.
  • بهترین رسیور بدون دیش در ایران فقط رسیور ایکون ایرون پرو ( قویترین نوع اکانت ) می باشد که علاوه بر ساپورت شبکه ماهواره ای اکثر کشور ها شبکه های فارسی برون مرزی و داخلی ایران را هم ساپورت می کند.
  • خرید دستگاه  ۴K بدون نیاز به دیش که در اینترنت تبلیغ می شوند به ندرت شبکه های فارسی را ساپورت میکنند.
  • گیرنده ماهواره که قابلیت نصب ای پی تی وی را داشته باشند و بدون هنگی و مشکل کار کنند کم است و هر برندی به خوبی ساپورت نمی کند.
  • تمام گیرنده فورکی اندرویدی نسل جدید ( ایکس کروزر و استارست و مدیا استار و پرمیوم اندرویدی و بدون اندروید ۴k ) قادر هستند تا شبکه ماهواره ای بدون دیش iptv بر روی دستگاه نصب شود.
  • بعضی تولیدات جدید گیرنده فول اچ دی قادر هستند ای پی تی وی را ساپورت کنند ( غیر از مدل های اقتصادی ).
  • بعد از خرید هر گیرنده ۴k فورکی که ای پی تی وی شبکه های فارسی را ساپورت نمی کنند قادر هستید جدا بر روی گیرنده نصب کنید. ( با خرید حق اشتراک ).

قبل خرید حتما به این موارد توجه کنید تا بهترین خرید را داشته باشید.( مارک ایگس کروزر و استارست و مدیا استار و پرمیوم و … ) معمولا کیفیت خوبی دارند و می توان با اطمینان تهیه کرد .

مشاوره نکات مهم قبل خرید دستگاه باید به آن دقت کنیم.

قیمت ای پی تیوی ماهواره

راهنمای خرید رسیور فورکی اولترا اچ دی UHD به دلیل اختلاف قیمت با دستگاه ماهواره فول اچ دی باید به نکات زیر توجه کنیم، تا انتخاب درستی داشته باشیم و قیمت دستگاه ماهواره ۴k و فول اچدی در بازار به این نکات بستگی دارد .

  • نوع برند ( حتما قبل خرید به این نکته توجه شود از قیمت مهم تر مارک محصول می است ) 
  • نوع رسیور از نظر کیفیت پخش فورکی ۴k و یا full hd بودن
  • سال ساخت ( خیلی مهم در قسمت راهنمای خرید رسیور کامل بیان شده است )
  • کالای مورد نظر در حال تولید هست یا خیر ( دوستانی که دنبال برند هایی که دیگر تولید ندارند میگردن قطعا یا موجود نیست اگر هم باشد قیمت غیر واقعی دارند مانند : برند استارمکس و ای کلاس و … )
  • در رسیور های فورکی نوع سیستم عامل دستگاه بر قیمت دستگاه ماهواره بسیار تاثیر گذار است ( دارای سیستم عامل اندروید باشد یا نه اختلاف چند میلیونی دارد )
  • رسیور های اندرویدی دارای چه مدت زمان اکانت دارند ( رسیور فورکی ایکون ایرون پرو دارای ساپورت دیش و بدون دیش هست و اکانت بسیار قدرتمندی نیز دارد و این ویژگی قیمت این مدل دستگاه را از دیگر مدل بسیار بالاتر برده است )
  • دستگاه ماهواره ۴kنسل جدید مشخصات داخلی از مقدار رم و مقدار حافظه دستگاه باعث اختلاف قیمت در بین مدل ها شده است و مدل متنوعی را بوجود اورده است.

قیمت بهترین رسیور

فروشگاه انلاین با در اختیار داشتن کالاهای مورد نیاز تجهیزات ماهواره ای و برند اصلی در خدمت عزیزان می باشد تا کالای ارزانتر را به صورت مستقیم به دست عزیزان هم وطن برساند. با مشاهده مشخصات و نوع و سال ساخت با گارانتی از فروشگاه نصاب ماهواره با اطمینان خاطر هر کجای کشورمان هستید خرید کنید. اما اینکه زمان خرید رسیور باید به چه نکاتی باید توجه کرد و کدام رسیور خوب است و چه مدلی رسیوری را باید خرید در قسمت راهنمای خرید بهترین رسیور بیان کرده ایم. سوال تکراری بعد از تماس مشتریان در بیشتر مواقع این است که آیا رسیور فورکی مناسب است؟ یا رسیور فول اچ دی نیازمان را برطرف میکند ؟ و کدام رسیور خوب است و کدام دستگاه ماهواره از نظر کار کرد طول عمر مناسبی دارد به همین منظور در زیر پر فروشترین برند های موجود در کشور را بیان کرده ایم.

مشخصات استارست

جدید ترین رسیور استارست x2

جدیدترین رسیور ۴k نسل جدید استارست فورکی UHD و اندرویدی به صورت مختصر جهت مقایسه قبل خرید دستگاه ماهواره فورکی با هم در ادامه بیان کرده ام.

  • دارای یک تیونر قدرتمند نسل جدید.
  • سیستم عامل اندروید و بالاترین نسخه اندروید Pie به کار رفته در رسیور ماهواره  (سیستم عامل Android 9.0 ).
  • پشتیبانی از ۴K 60fps plus و HEVC H.264 & H.265 سازگار.
  • ۲ گیگابایت رم.
  • ۱۶ گیگابایت حافظه.
  • اکانت رایگان ۱۵ ماهه فوراور ( قابلیت باز گشایی بیشتر کانال های ماهواره ای بالای ۳۰۰ شبکه بیشتر از سرور جی شیر در اکثر جهت ها ی ماهواره ای ).
  • اکانت رایگان ۱۲ ماهه  Apollo IPTV.
  • دارای ۲ ریموت کنترل جدید و بهینه شده.
  • تیونر نسل جدید DVB-S / DVB-S2 سازگار است.
  • چهار هسته ای پردازنده ۳۷۹۸ نسخه Hisilicon.
  • پشتیبانی از Wi-Fi و بلوتوث داخلی و به همراه دانگل جدا قابل نصب ( برای قوی تر کردن گیرندگی وای فای دستگاه ماهواره x2 که در بین تولیدات نسل جدید اولین بار است این چنین اپشنی ارائه می شود ).
  • پشتیبانی از Autorole PowerVU و Biss Key.
  • از Google Playstore پشتیبانی کنید.
  • قابلیت استفاده از Air Z Sync از راه دور افتتاح Beoutq Sport بدون اینترنت پشتیبانی کنید.
  • ساپورت عمق ۱۰ بیت رنگ.
  • پورت USB برای اتصال سخت افزار یا درایو خارجی.
  • لن شبکه.
  • خروجی AV.
  • پشتیبانی از کارت حافظه MicroSD.
  • ۲.۰ خروجی HDMI.
  • پشتیبانی از مودم ۳G.
  • ساپورت Apollo IPTV ، m3u و m3u8.
  • پروتکل دوقلو ، SSSP و پروتکل های دیگر.
  • از Disequc 1.0 / 1.1 / 1.2 USALS پشتیبانی کنید.
  • ارتقا Software نرم افزار آنلاین ، حالت USB و Fastboot.
  • جستجوی چندگانه و اسکن کور با قدرت بالای تیونر دریافت فرکانس ها بسیار اسانتر شده است.
  • امکان ویرایش ماهواره.
  • قابلیت چند تصویر و ضبط.
  • Sat2IPTV.
  • از SAT2IP پشتیبانی میکنید.
  • پروتکل SSSP و Twin.
  • ارتقا Software نرم افزار آنلاین از طریق سرور FTP شرکت و یو اس بی.
  • قابلیت نصب vpn  بر روی دستگاه.
  • netflix
  • you yube
  • multi screen
  • mirocast
  • نصب بازی و متصل شدن دسته بازی بی سیم
  • بروز رسانی از سرور خود شرکت.
  • قابلیت نصب برنامه های اندرویدی فیلمو و آپارات و نماشا و ..
  • و…

آموزش استفاده اصولی از رسیور اندرویدی اختصاصی فروشگاه نصاب ماهواره

منوی دستگاه 4k اندرویدی

خرید گیرنده دیجیتال ماهواره UHD نسل جدید فورکی و اندرویدی بسیار زیاد شده است و طرفداران بی شماری نیز پیدا کرده است اما  با اینکه از تکنولوژی بسیار بالایی بهره می برند ولی به دلیل استفاده ناردست از ان گاهی اوقات دچار اختلال و هنگی می شوند که اگر بدانیم چطور انرا رفع کنیم و چه کارهایی را انجام ندهیم قطعا بیشتر از این دستگاه های جدید لذت خواهیم برد. دلیل کند کار کردن دستگاه ۴K اندرویدی تمامی برندها مانند ،استارست ۴k  و ایکس کروزر فورکی و ایکون و فورمولر و … چون از یک نوع سیستم عامل استفاده میکنند و ایرادات نرم افزاری در تمام انها مشترک است و مانند پیغام ارور لانچر در دستگاه اندرویدی در بعضی مواقع شاهد آن هستیم می توانید با رعایت مسائلی که در ادامه بیان شده آنها را بر طرف کنیم. فقط باید در نظر داشته باشید این رسیور ۴k اندرویدی برای نصب بازی های سنگین ساخته نشده اند و هر چقدر رم و کش دستگاه در گیر باشد مانند دیگر وسایل اندرویدی تبلت و موبایل باعث کندی خواهد شد. تمام مواردی که در ادامه بیان کرده ایم طی چندین سال تجربه بدست امده است.

  1.  نصب پلاگین ناسازگار یا کانکت کردن چند پلاگین همزمان با هم.
  2. فعال بودن گوگل پلی و گوگل سرویس رم رسیور را درگیر خواهد کرد. ( یکی از دلایل اصلی در هنگ کردن دستگاه همین قسمت می باشد و دیگر برنامه های ایرانی مانند بازار و مایکت و … با نصب این برنامه ها فقط هنگی و مصرف اینترنت در پس زمینه  برای رسیور تان خواهد اورد.
  3. نصب برنامه های زیاد که همیشه فعال و در حال اجرا هستند که باعث اشغال کامل فضای رم خواهد شد.
  4. مراحل نصب و بروز رسانی برنامه دستگاه به درستی انجام نشده باشد ( همیشه از یک نصاب وارد استفاده کنید تا دچار مشکلات در آینده نشوید )
  5. باگ پکج زیرنویس انلاین که باعث سنگین شدن رسیور خصوصا شبکه های فورکی می شود و رم رسیور رو درگیر خواهد کرد.
  6. فعال بودن گزینه اتو تایم شیفت و پایین بودن سرعت یو اس بی یا sdcard موقع رکورد یا ذخیره یا پر بودن حافظه یو اس بی.
  7. خرابی و یا ضعیف بودن باتری کنترل د مواقعی باعث دیر عمل کردن دستگاه خواهد شد که فرد به اشتباه احساس میکند دستگاه عمل کرد ضعیفی دارد.
  8. _خرابی یا افت ولتاژ و امپر ادبتور رسیور که باعث هنگ موتور و رسیور و ارور لانچر می شود.

 

نتیجه گیری

خرید دستگاه ماهواره بدون دیش برای افرادی که مایل نیستند دیش نصب کنند به هر علتی و یا افرادی که دچار اختلال و پارازیت هستند مناسب است و می توان بسیاری از کانال های تلویزیونی را که در نقطه جغرافیای که هستند قادر به دریافت نیستند را نیز دریافت کنند و شبکه ای که به رایگان پخش نمی شوند مانند اکثر کانال های بین اسپورت و اسکای و …. چه مستند و سریال و بزرگ سال و …. را با خرید حق اشتراک تماشا کنید.

اما دستگاه هایی که به رایگان می توان شبکه های ماهواره را تماشا کرد که شامل شبکه های فارسی باشد کم است هست قسمت محصولات فروشگاه کامل توضیح داده ایم.

 

Telegram
WhatsApp
Email

دانلود رایگان برنامه های رسیور،  تخفیف ها   تلگرام .